Actualitate Eveniment Featured Sănătate

RESTRICȚII NOI în mai multe localități din Timiș: DECIZA CJSU

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 826/2021.

În cadrul ședinței de astăzi, UAT-urile Bucovăț și Giulvăz au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

Pe anexa 2 se mai află unitățile administrativ teritoriale Denta și Secaș.

Pe anexa 3 se află, în momentul de față, unitățile administrativ teritoriale Criciova, Jebel și Darova.

Unitățile administrative-teritoriale Dumbrăvița, Ghilad, Pădureni și Șag au fost trecute pe anexa 4, având o rată de infectare mai mare de 2/1000 locuitori și mai mică de 3/1000 locuitori.

Pe anexa 4 se mai află, la ora actuală, UAT-urile Dudeștii Noi, Ciacova, Giroc, Livezile și Pișchia.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 09.09.2021.

În restul UAT-urilor din județul Timiș se aplică în continuare măsurile generale din HG 826/2021.

Hotărârea va fi publicată pe site-urile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și Instituției Prefectului Județului Timiș.

În anexa 4 se arată că principalele măsuri aplicate într-o localitate cu rata de infectare între 3 şi 4 la mia de locuitori, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt interzise; organizarea și desfășurarea, în aer liber, a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise;  activitățile recreative și sportive în grup desfășurate în aer liber sunt interzise.

De asemenea, organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) este interzisă.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, in interiorul clădirilor, este interzisă.

De asemenea, activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Activitățile în baruri, cluburi și discoteci sunt interzise, precum și activitățile de administrare a piscinelor interioare.

Related posts

Descinderi în forță ale mascaților – Dimineață NEAGRĂ pentru contrabandiștii din Timișoara

Mădălina Staicu

4.724 cazuri NOI de coronavirus în România – RECORD la ATI/ HARTA infectărilor pe județe

Mădălina Staicu

Program de 1 Decembrie: concerte Holograf și Ansambulul Timișul, dar și foc de artificii

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: