Sport

Primele titluri majore din 2021 pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport

Mihai Alexandrescu, pilot care reprezintă CS Krepelka Motorsport în Campionatul Național de Viteză în Coastă, a devenit dublu campion al României, impunându-se grație rezultatelor obținute în etapa de la Câmpulung Muscel (locul întâi și, respectiv, poziția a doua) atât la Dacia Revival Grupa 1, cât și la Dacia Revival General.

În cadrul aceleiași runde, Alin Cristea, tot de la clubul timișorean de automobilism, s-a clasat pe locul al doilea la clasa 1.600 cc și rămâne pe poziția secundă la general, cu un avans firav față de al treilea clasat. Lider detașat în aceeași clasă, Alexandru Krepelka a ales să ia startul la Dacia Revival în cadrul etapei de la Câmpulung Muscel, a șaptea din actualul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Astfel, campionul clasei 1.600 cc va fi stabilit în ultima rundă, programată la Poiana Brașov în perioada 9-10 octombrie.

Revenind la etapa de la Câmpulung Muscel, Dragoș Savloschi a reușit clasarea pe locul al șaptelea cu noul său monopost, luptând cu piloți care au concurat pe alte patru monoposturi, precum și pe două Ferrari și pe alte mașini extrem de puternice și de performante. Toți sportivii menționați sunt legitimați la CS Krepelka Motorsport.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group), Diana Szijarto (Imi Moni Oil) și Side Trading”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele CS Krepelka Motorsport.

Sursa foto: rpmracingro.wordpress.com

Related posts

Nini Dica, pe tabloul principal la Wimbledon

focustim

ACS Poli, cifrele unui sezon ratat

focustim

Luptătorii de la Heracle au reluat antrenamentele în sala proprie de la Ghiroda

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: