Actualitate Administrație Featured Politică

Premierul Florin Cîțu TUNĂ la adresa lui Fritz: Cum să ai 20.000 de locuri libere la vaccinare și să ajungi în carantină?

Premierul Florin Cîțu spune că nu știe cum a ajuns Timișoara în carantină. Acesta spune că e inexplicabil ca în România să existe peste 20.000 de locuri libere la vaccinare și totuși un oraș atât de mare să ajungă în carantină.

” „În ceea ce priveşte vaccinurile, m-am uitat pe platformă, erau aproape 20.000 de locuri libere în Timişoara pentru vaccinare, deci nu se justifică solicitările pentru vaccinuri în plus, ar trebui să fie folosite cele care sunt acolo şi nu-mi explic cum s-a ajuns în această situaţie, să ai 20.000 de locuri libere şi totuşi să ajungi să fie carantină. Ori comunicarea nu este foarte bună, ori ceva se întâmplă şi cred că şi primarul Timişoarei şi preşedintele Consiliului Judeţean ar trebui să comunice mai mult şi să explice românilor că sunt vaccinuri în Timişoara şi să se vaccineze. Din păcate, s-a ajuns aici pentru că nu au fost respectate regulile şi cred că nu au fost nici sancţionaţi cei care nu le respectă. E foarte important ca de fiecare dată când cineva nu respectă regulile să fie sancţionat dacă vrem să reducem rata infectărilor şi să revenim la normal.

Am cerut ca zonele cum sunt Timişoara, Iaşi sau zone care sunt carantinate sau zone în care avem cazuri şi sunt locuri libere să se permită măcar în aceste zone şi altor persoane. Dacă la Timişoara sunt 20.000 de locuri libere şi cei care sunt care sunt în etapa I şi etapa a II-a nu vor să se vaccineze, atunci să permitem celor din etapa a III-a să se vaccineze. Este o nebunie să laşi locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Cer de la toată lumea, de la Ministerul Sănătăţii, mai multă atenţie şi atunci când avem locuri libere putem să-i lăsăm şi pe ceilalţi să se vaccineze”, a afirmat premierul.

Related posts

Dan Diaconu scoate cartonaşul roşu: administraţia Fritz nu a finalizat bugetul pe 2022 în termenul legal

Mădălina Staicu

SINISTRU Cadavrul unui bebeluș nou-născut, găsit pe un câmp lângă Timișoara

Mădălina Staicu

Harta șpăgilor, pe județe: În Timiș cei care recunosc că dau sunt incredibil de puțini!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: