Actualitate Administrație Featured Politică

Nicolae Robu SE SPALĂ PE MÂINI: asociațiile de locatari sunt invitate să monteze dozatoare de dezinfectant, deși legea obligă primăria

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se spală pe mâini de obligațiile legale instituite prin Ordonanța Militară numărul 4. Edilul spune că nu poate monta dozatoare de lichid antibacterian la toate blocurile, pentru că timpul e prea scurt. Robu e de părere că această obligația ar trebui să pice în sarcina asociațiilor de locatari.

„Ordonanţa militară nr. 4 se referă la casa scărilor din blocuri şi curţile din zona istorică trebuie avute în vedere. În primul rând, toate, trebuie avute în vedere de proprietari. Noi trebuie să înţelegem că e imposibil, la zecile mii de scări de blocuri existente în oraş şi nu ştiu câte curţi se adună, noi să facem faţă într-un timp util. O lungim foarte mult, nu putem fără ajutorul cetăţenilor… Nu putem să stăm cu mâinile în sân şi să aşteptam ca alţii, orice instituţie… să rezolve problemele… Nu-i oare normal, ca fiecare asociaţie de proprietari, pe scara unde locuiesc ce-i ce o constituie, să se îngrijească să fie curat şi dezinfectat?”, a declarat Nicolae Robu, conform Pressalert.ro.

Related posts

Se va lărgi drumul spre Sânandrei

focustim

Dosar penal pentru omor calificat întocmit pe numele ucigaşului poliţistului din Recaş

focustim

ALERTĂ – SUSPECT de coronavirus, internat de urgență la Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: