Actualitate Administrație Featured Politică

Ministrul Apărării anunţă că va fi desfiinţat spitalul de campanie de la Timişoara, deschis în perioada pandemiei de COVID-19, pe un standion

Semnal uriaș că pandemia s-a încheiat! Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvar, a anunţat că spitalul deschis pe stadionul CFR va fi închis. În următoarea perioadă, primăria va putea începe lucrările de refacere a gazonului pentru ca stadionul să fie redat sportului.

”Am venit aici că să vedem stadiul în care Armata eliberează acest teren, pentru că a fost folosit pentru amplasarea unor facilităţi de tip ROL 2, facilitate care şi-a dovedit eficienţa şi din discuţiile pe care le-am avut cu autorităţile locale, am înţeles că s-au întâmplat lucruri care au venit în sprijinul populaţiei de aici. O să eliberăm, cum am convenit, acest teren, de cele peste 100 de containere care au fost aici. O să le amplasăm în alte locuri în care este nevoie de ele şi sperăm că într-un interval de timp rezonabil acest teren să şi recapete scopul iniţial care să satisfacă nevoile pe care cetăţenii Timişoarei le au”, a declarat ministrul.

Related posts

Premierul Ludovic Orban DEZAMORSEAZĂ bomba deceselor de coronavirus: Multe sunt provocate de alte afecțiuni

Mădălina Staicu

BREAKING NEWS: 17 NOI cazuri de COVID 19 în România: 277 de bolnavi, 25 de vindecați

Mădălina Staicu

Scene de GROAZĂ – Un polițist transferat de la Secția 3 Timișoara s-a împușcat cu arma din dotare în Caracal

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: