Sport

Evoluții remarcabile la Craiova pentru piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș

Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la etapa de Super Rally de la Craiova.

Italianul Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing, care reprezintă CS Krepelka Motorsport, a ocupat prima poziție la clasa 2B.

Și Alexandru Krepelka a încheiat pe primul loc, la clasa 1B. Acesta s-a calificat în primii 12, unde au luat startul trei monoposturi și alte mașini puternice precum Ferrari, Audi R8, trei Subaru etc.

Colegul lor Zoltan Martincsek a obținut al doilea cel mai bun timp la clasa 2B.

De la Pro Timiș au participat Sorin Jurca, primul la clasa 2A, cu mari șanse la titlu, Alin Lazăr și Sorin Mihoc, care au avut o evoluție bună și au fost aproape de podium.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group), Diana Szijarto (Imi Moni Oil) și Side Trading”, a precizat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.

Related posts

Cosmin Stan va antrena la Dumbrăvița

focustim

Motoare turate cu folos de piloţii de la CS Krepelka Motorsport. Nouă podiumuri în cele mai puternice competiţii automobilistice organizate în weekend de FRAS

focustim

Sorin Boiangiu, manager sportiv la ASU Politehnica

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: