Actualitate Featured Politică

CU ZERO experiență în administrație locală, șeful USR Timiș, Cristian Alin Moș, a fost ales candidatul partidului la șefia CJ Timiș

Cristian Alin Mos USR Timis

Lupta pentru șefia CJ Timiș se prefigurează a se încheia cu o înfrângere cu surle și trâmbițe pentru USR Timiș. Liderul județean al formațiunii, Cristian Alin Moș, a fost desemnat de partid drept câștigător al competiției interne pentru candidatura la șefia Consiliului Județean Timiș.

Cu zero experiența politică sau în administrația locală și județeană, Moș intră în luptă cu social – democratul Călin Dobra, care are în spate patru ani în care a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Timiș, și alți trei ani și puțin în care a fost președinte al instituției, funcție pe care o ocupă și în prezent. Deși PNL nu și-a desemnat oficial un candidat din frica liderului județean Nicolae Robu de a nu stârni tensiuni în partid, bursa zvonurilor îl dă ca și intrat în cursa pentru șefia județului pe Nicu Bitea, consilier județean și lider de grup al aleșilor județeni ai PNL.

„USR a încheiat astăzi lista de candidaţi pentru Consilul Judeţean. Democraţia a fost şi va fi mereu în USR. Schimbarea clasei politice începe. Noi vrem să schimbăm ceea ce s-a întâmplat până acum, judeţul Timiş să fie primul din România din acest punct de vedere. Suntem oameni dintre oameni care ne-am implicat în politică și vrem să schimbăm complet vechea clasă politică. Ceea ce se putea schimba imediat după Revoluţie, dar vechea clasă politică a fost prea preocupată de luptele lor, de ceea ce se întâmplă la Bucureşti. Sper să schimbăm complet clasa politică”, a subliniat Moş, conform deBanat.ro.

Related posts

Comitet pentru situații de URGENȚĂ la Prefectura Timiș, din cauza coronavirusului – CJ Timiș anunță noi ACHIZIȚII din fondul de urgență

Mădălina Staicu

La un pas de DEZASTRU: Un tren încărcat cu motorină, care circula pe ruta București – Timișoara a deraiat

Mădălina Staicu

Nicolae Robu anunță că încă 14 oameni s-au VINDECAT de coronavirus la Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...