Actualitate Administrație Featured Politică

Călin Dobra a EXPLODAT: Lugojul e carantinat din lupte politice – ATAC la Liliana Oneț

Liderul PSD Lugoj, Călin Dobra, fostul președinte al PSD Timiș și al CJ Timiș, acuză că Lugojul a fost carantinat din cauza unor lupte politice. Dobra spune că PNL a decis să instaureze carantina în Lugoj în mod injust pentru reglări de conturi din partid. Mai mult, Dobra atacă și prefectul de Timiș, acuzând-o pe Liliana Oneț că nu intră în izolare deși a intrat în contact cu doi bolnavi de coronavirus.

„Luptele interne din PNL trimit Lugojul în carantinăLugojenii au de suferit grav în perioada următoare din cauza luptelor interne din PNL, unde pare că se poartă un război de gherilă, iar victime sunt oamenii de rând. În cazul de față, primarul Claudiu Buciu și șefii PNL Timiș își plătesc polițe, speculând o dramă a populației, și anume criza Covid, prin care trecem cu toții.

Acum e rândul Lugojului să o încaseze, după ieșirile recente ale edilului șef. Carantinarea orașului, timp de 14 zile, este o decizie controversată, luată de unii care ignoră legea cu bună știință. Prefectul de Timiș, adică președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu este izolat, deși șoferul său este bolnav de Covid-19. Anterior, subprefectul a fost depistat și el pozitiv la infecția cu cu Sars-Cov2. Deci, subalterni cu care a interacționat zi de zi. Ipocrizia aceasta este de-a dreptul sinistră. Iau măsuri dure împotriva cetățenilor și se bat cu pumnul în piept că îi protejează, exact cei care, de fapt, bagatelizează orice prevedere legală, când îi privește personal.Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este una pur politică de pe urma căreia va avea de suferit fiecare lugojean”, a declarat Călin Dobra.

Related posts

VIDEO Scene INCREDIBILE: pompierii au SPART ușa ca să scoată din casă un timișorean suspect de COVID-19, care a fugit din spital

Mădălina Staicu

Alfred Simonis a IZBUCNIT după demiterea Aurei Danielescu: ATAC DUR la prefectul Liliana Oneț

Mădălina Staicu

Anunț DSP: eleva de 16 ani diagnosticată cu coronavirus e VINDECATĂ – E al patrulea pacient trimis acasă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: