Actualitate Featured Politică

ZIUA ABSURDULUI: Alin Nica a semnat SINGUR protocolul USRPLUS- PNL, fără specificații despre funcții

Soluție absurdă găsită de PNL Timiș pentru a forța mâna USR în negocierile pentru CJ Timiș și Primăria. Timișoarei. După ce negocierile au intrat în impas din cauza presiunilor făcute de primarul de Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, pentru ca PNL să aibă ambii vicepreședinți de CJ, Nica a semnat de unul singur protocolul cu USRPUS, firește, într-o formă care nu include funcții.

„Am semnat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la PNL Timiș, parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu USRPLUS, un protocol care nu conține nicio mențiune despre funcții, ci doar proiecte și programe comune celor două partide. Îi aștept și pe cei de la USRPLUS, dacă chiar sunt sinceri în demers și spun că nu îi interesează funcțiile, ci îi interesează problemele oamenilor și proiectele comune la care am convenit, să facă acest efort să vină să îl semneze până luni la prânz. Le ofer și o cafea, pentru că suntem gazde bune și bănățenii sunt gazde bune și tolerante, și să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor și să semneze acest parteneriat pentru Timișoara și Timiș.

Este un parteneriat pe care eu îl consider excelent, parteneriat bazat pe proiecte și principii sănătoase. Dacă pe dumnealor îi interesează funcțiile, atunci să o spună foarte clar sau să facă ceea ce au și spus: să facă o alianță periculoasă și toxică cu PSD în Consiliul Local Timișoara. Noi nu dorim să avem nici un fel de discuții cu PSD pe această temă, dar dacă ei vor să facă acest lucru, le dorim succes” a anunțat Nica.

Related posts

Independența, doar în DECLARAȚII: BPN al PNL a RESPINS candidatura lui Petru Roman la Camera Deputaților, decisă de filiala județeană

Mădălina Staicu

11 focare de coronavirus în Timiș: DSP anunță că focarul de la Școala nr. 19 Avram Iancu din Timișoara a fost stins

Mădălina Staicu

Platformă online pentru a găsi carburanţi mai ieftini

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: