Actualitate Educație Featured

Zeci de copii și profesori de la C.D. Loga au ajuns de urgență la spital:

Zeci de copii și profesori de la C.D Loga au ajuns de urgență la spital. Cel mai probabil aceștia au mâncat din același loc și au consumat produse contaminate.

”Cu privire la cazurile de îmbolnăviri semnalate în cadrul colectivului de elevi și cadre didactice de la Colegiul Național „C. D. Loga” Timișoara, în seara zilei de 02.04.2024 și pe parcursul nopții, I.Ș.J. Timiș, este în măsură să transmită, în acest moment, următoarele informații, sub rezerva că situația este în desfășurare.  În cursul serii de ieri, 02.04.2024, I.S.U. Timiș a fost informat de către dispeceratul S.A.J. Timiș cu privire la faptul că există o simptomatologie comuna la unui număr de 15 elevi, care au fost internați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara, iar 3, la Clinicile Noi si 3 adulți la Spitalul Județean. La solicitarea părinților, unul dintre elevii internați la Spitalul pentru Copii a fost externat. Lucrurile sunt în dinamică, toate autoritățile fiind implicate in gestionarea situatiei!”, a anunțat ISJ Timiș, despre situația de la Loga.
Deocamdată se caută posibilele cauze ale problemei medicale apărute.

Și ISU Timiș face cercetări proprii

”I.S.U. Timiș, a dispus deplasarea la sediul unității de învățământ, în scopul identificării unei posibile surse a acestor îmbolnăviri. Conducerea unității de învățământ nu cunoaște și nu poate identifica, în acest moment, sursa acestei simptomatologii, cu atât mai mult cu cât unitatea de învățământ nu dispune de cantină, nu este racordată la gaze naturale și nu dispus efectuarea unor lucrări de dezinfecție, deratizare/dezinsecție. I.Ș.J. Timiș a păstrat legătura cu structurile specializate să intervină în astfel de situații,  fiind informat constant asupra dinamicii evenimentelor”, mai spun cei de la Inspectoratul Școlar.

Related posts

EXPLICAȚIA premierului Orban: cum a fost ales Cătălin Iapă în funcția de secretar de stat

Mădălina Staicu

Judecătoarea Adriana Stoicescu a izbucnit la adresa administrației Fritz: Sunteți niște caricaturi

Mădălina Staicu

Incendiu URIAȘ la Sacoșu Turcesc: ISU Banat a intervenit de urgență

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: