Actualitate Featured Sănătate

Virgil Păunescu, cercetător Oncogen, NIMICEȘTE vaccinarea: Distruge imunitatea naturală

Medicul Virgil Păunescu, cercetător în cadrul Oncogen, susține că vaccinul distruge imunitatea naturală prin stimularea unui răspuns imun prea puternic, răspuns care produce însă anticorpi doar pentru șase luni de zile, conferind astfel și o dependență de ser, din cauza duratei scurte de imunizare.

”Am pus o întrebare la ședința Academiei de Științe Medicale și apoi la o întâlnire cu microbiologi și virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ți-o administrează vaccinurile de pe piață, care folosesc material genetic? Mi s-a răspuns că scrie pe prospect. Pe prospect scrie cât ADN sau ARN ți se introduce, dar ăla nu este antigenul, ăla intră în celule și începe sinteza de antigen. Și noi nu știm la fiecare individ în parte cât antigen se produce. Asta spuneau și israelienii, că vaccinarea face din individ o bombă cu anticorpi, că stimularea este prea puternică. Și această stimulare puternică duce la o chestiune. Răspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulară, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacienții care trec prin boală în mod normal, în special asimptomaticii, nu ar trebui să mai aibă nicio problemă ani și ani de zile. Dar, în momentul în care tu îi vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru că este o doză foarte mare de antigen care ți se introduce indirect și nu știm cât este. Astfel, oamenii devin dependenți de vaccin, pentru că nu vor mai reacționa după o asemenea manevră brutală de schimbare a modului în care răspunzi imun, și rămân vulnerabili și dependenți de acest răspuns incorect”, susține prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale, anunță Național.ro.

Foto: Mediafax

Related posts

Șefa IȘJ Timiș a IZBUCNIT din cauza coronavirusului: Asistăm azi cu toții la neputința unora de a lăsa deoparte interese meschine

Mădălina Staicu

Date de ULTIMĂ ORĂ de la DSP – Ratele de infectare din Timișoara și Timiș continuă să scadă

Mădălina Staicu

Proiectul candidatului PRO România Timiș la șefia CJ Timiș: Locuințe pentru șefii de promoție ai facultăților din Timișoara (P)

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: