Actualitate Featured Sănătate

Virgil Musta trage un SEMNAL de ALARMĂ: Epidemia se va încheia cu multe decese

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, susține că epidemia de COVID -19 se va încheia cu multe decese în România. Acesta spune că vârful ar putea fi atins după Paște.

„Situația se va înrăutăți în curând și în România, din păcate… Nu sunt pesimist, dar toate datele arată în senul acesta. Și am argumente despre asta. România nu este într-o situație critică, dar vom fi peste probabil o lună… De la sfârșitul săptămânii viitoare va începe, probabil, o creștere masivă și cu cazuri grave pentru că va cuprinde exact acești pacienți cu risc. Epidemiologii spun că vârful va fi după Paște, nu știu, nu sunt epidemiolog, dar, ați văzut, în principiu o epidemie de genul acesta, dacă sunt multe cazuri bruște, la un moment dat se epuizează populația și nu mai are cine să facă boala, dar cu sacrificii enorme, cu multe decese”, a declarat Virgil Musta la Kanal D, informează România Tv.

Foto: Libertatea.ro

Related posts

Prins RAPID – un tâlhar a jefuit o bătrânică pe Gheorghe Lazăr, dar a fost gasit de oamenii legii

Mădălina Staicu

Procurorii din de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: patronul ucigaș este cercetat şi pentru trafic de produse sau substanţe toxice

Mădălina Staicu

Reprezentantul României în OMS anunță DEZASTRUL: România va trece de 10.000 de cazuri de coronavirus

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: