Actualitate Administrație Meteo

Vine primul tramvai Bozankaya galben: Internauții au început mistoul, lipsește sigla AUR

Timișoara nu se laudă cu cea mai modernă flotă de transport în comun și nici cu un stadion nou așa cum au multe orașe mai mici, însă când vine vorba de umor, parcă toate problemele dispar. Viceprimarul USR Ruben Lațcău a anunțat că primul tramvai Bozankaya galben este în vamă.

Toată flota de transport public – tramvaie, autobuze, troleibuze – e înnoită cu o finanțare record de 75 de milioane de euro pe care am câștigat-o pe PNRR.  În paralel, după ani de zile în care au fost lăsate piese de muzeu, am reabilitat liniile de pe două mari bulevarde – Cetății și Bogdăneștilor și finalizăm lucrările și pe Vidrighin în această vară. Cu linii reabilitate, putem scoate și bătrânele tramvaie de pe trasee”, a spus Lațcău.

Tramvaiul face parte dintr-un lot de 17 ce vor fi livrate până la finalul anului. Vehiculele vor avea o lungime de 30 de metri, o capacitate de transport de 251 de locuri, aer condiționat, podea 100% coborâtă. Acestea pot funcţiona autonom, pe baza bateriei, fără a fi conectate la reţeaua electrică, pe o distanţă de până la 70 de kilometri.

Internauții nu au pierdut ocazia să facă mișto de noile tramvaie și au punctat că fiind galbene mai lipsește sigla AUR.

Related posts

IPJ Timiș a dat iama în hoții de seifuri: Operațiune specială, în prag de Înviere

Mădălina Staicu

Dominic Fritz șterge pe jos cu Guvernul Ciolacu, după ce prefectul de Timiș a cerut ca adăpostul Fundației 89 să se închidă: Acoperă un alt scandal

Mădălina Staicu

31 cazuri NOI de coronavirus în România: 70 de morți raportați retroactiv

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: