Actualitate Eveniment Featured

VIDEO Timișorean anti-mască, internat la Jebel după ce l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat pe un live pe Facebook

Daniel Gașpar, un protestatar anti – mască, activ pe un grup de Facebook, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel, după ce l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, pe o înregistrare video. Parchetul transmite că pe numele lui Gașpar a fost deschis un dosar penal și că în urma expertizei medico-legale s-a stabilit că acesta nu are discernământ.

”La nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara a fost inregistrat la data de 12.03.2021 dosarul penal cu nr. 2029/P/2021, in care se efectueaza urmarirea penala fata de un suspect, sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj (…). In fapt s-a retinut suspiciunea rezonabila ca in data de 10.03.2021, in jurul orelor 12:00, aflandu-se pe marginea drumului judetean ce face legatura intre localitatea Sacalaz si Sanmihaiul Roman, jud. Timis, cu ocazia unei transmisiuni video pe reteaua Facebook, suspectul l-a amenintat cu acte de violenta pe un secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, in sensul ca il va lovi cu un topor, cu un ciocan si cu o ranga, aceste acte avand legatura cu activitatea profesionala a persoanei vatamate.

Potrivit raportului de expertiza medico-legala psihiatrica intocmit de IML Timisoara la data de 19.03.2021, s-a concluzionat ca persoana expertizata a avut discernamantul abolit, raportat la fapta cercetata si s-a recomandat aplicarea de urgenta a masurii de siguranta prev. de art. 110 Cp (internarea medicala), avand in vedere potentialul agresiv si modificarile halucinator-delirante prezentate de suspect. Avand in vedere aspectele evidentiate in cuprinsul raportului de expertiza medico-legala, la aceeasi data procurorul a formulat propunere catre judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, de luarea a masurii de siguranta a internarii medicale provizorii, pana la insanatosire sau pana la obtinerea unei ameliorari care sa inlature starea de pericol”, transmite Parchetul.

Related posts

BATJOCURĂ După ce au circulat DEGEABA vreme de două luni, în plină stare de urgență, vaporasele STPT sunt trase la mal

Mădălina Staicu

BILANȚ de final de săptămână în Timiș: TREI bolnavi de coronavirus au fost declarați vindecați

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara O IA RAZNA în plină carantină: se apropie de 8 la mie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: