Actualitate Administrație Featured Politică

Viceprimarul Cosmin Tabără vrea ca bicicliștii să aibă iar interdicție prin zona pietonală: Un copil de doi ani a fost băgat în spital de un livrator

Viceprimarul Cosmin Tabără, de la PNL, vrea ca circulația pe bicicletă să fie din nou interzisă în zona centrală. O interdicție similară a funcționat pe vremea când Robu era primar, însă a fost ridicată imediat ce USR a ajuns la conducerea primăriei. Un copil de doi ani a fost izbit în plin de un livratoru, acum două zile. Micuțul a ajuns la spital, iar biciclistul a fost reținut.

„Astazi, un copil a fost victima unui accident în zona pietonală, provocat de un biciclist grăbit.E cazul să ne trezim! Să revenim la normalitatea de bun-simț care ne spune că zona pietonală este doar pentru pietoni.Eu și echipa consilierilor locali ai PNL vom cere în prima ședință de Consiliu local, adoptarea de urgență a unei hotărâri care să interzică circulația bicicletelor în zona pietonală! Sunt convins că nimeni, indiferent de culoarea politică, nu își dorește să devină călăul unor oameni nevinovați.

Deși, aceasta a fost una din primele ințiative ale USR în Timișoara.De ce e nevoie să trăim tragedii ca să vedem realitatea?Am spus din primul moment că bicicletele nu au ce căuta în Cetate, pentru simplul motiv că pot pune în pericol siguranța celor care circulă în zonă. Sincer, e unul din acele momente în care mi-aș fi dorit să nu fi avut dreptate.Fetitei accidentate îi doresc multă sănătate, suntem alături de familie și de toti cei care se simt în pericol acum în zona de promenadă.Vouă tuturor vă cer sprijinul pentru inițiativa noastră. Vocea noastră trebuie sa fie puternică și dacă USR nu vrea, poate un număr mare de semnături îi va convinge”, scrie Cosmin Tabără pe Facebook.

Related posts

Va fi mișto! Prima filmare video cu viitoarea bază sportivă de pe Mircea cel Bătrân

Mădălina Staicu

Bugetul Timişoarei | Consilierii PSD s-au abţinut de la vot

focustim

Piloți timișoreni uniți sub sigla CB Rally Vest, la start în cursa pentru obținerea unor noi titluri

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: