Actualitate Administrație Featured Politică

Viceprimarul Cosmin Tabără recunoaște că nimeni nu mai crede în politicieni: Nu mai e rost de glume la acest moment!

Viceprimarul PNL Cosmin Tabără recunoaște că românii nu prea mai cred în promisiunile politicienilor. Tabără a postat un text de Ziua Armatei, în care spune că modernizarea instituției s-a făcut puțin greoi, însă că Armata rămâne instituția cu cea mai mare cotă de încredere.

„Războiul declanșat de Rusia în Ucraina a modificat radical atitudinea și modul de percepție față de armata țării noastre. A schimbat inclusiv strategia statului român cu privire la finanțarea forțelor armate. Despre armată, la acest moment nu mai e rost de glume. Din punctul meu de vedere, transformarea Armatei Române a fost una extrem de lentă, în ceea ce privește dotările și pregătirea personalului militar. A fost o transformare influențată în mare parte de presiunea venită din partea aliaților. Evenimentele care au schimbat fața forțelor militare române s-a realizat în trei momente deosebit de importante pentru Armata noastră: semnarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite Unite ale Americii în urmă cu 25 de ani; admiterea României în structura NATO, în 2004; România – ca orice stat membru NATO – și-a asumat, în 2018, angajamentul de a aloca armatei proprii minimum 2% din Produsul Intern Brut.Armata Română rămâne în continuare instituția în care românii au cea mai mare încredere.

Merită să ne reamintim, măcar la ceas aniversar, care sunt motivele pentru care Armata noastră se bucură de atâta admirație și prețuire.Astăzi, este Ziua Armatei Române, prilej pentru a aduce recunoştinţa noastră veteranilor de război şi să ne exprimăm înalta preţuire pentru militarii în rezervă, pentru toţi cei care au servit şi servesc cu credinţă şi onoare România. La mulţi ani!”, scrie Tabără pe Facebook.

Related posts

Strângăreț rău: chirurgul Octavian Mazilu a fost săltat de DGA după ce a primit mită 300 de lei/ Ar fi primit de zeci de ori

Mădălina Staicu

Accident în Piața 700: două tramvaie Armonia s-au ciocnit

Mădălina Staicu

OFICIAL OUG prin care se alocă bani pentru Timișoara Capitală Europeană a Culturii, votată în Parlament

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: