Actualitate Administrație Featured

Vicepremierul Daniel Suciu, veste de ULTIMĂ ORĂ despre construcția unui nou stadion în Timișoara

Vicepremirerul Daniel Suciu a oferit detalii privind construcția unui nou stadion la Timișoara. Stadionul Dan Păltinișanu urmează să fie demolar, iar în locul lui se va ridica o nouă arenă modernă, la standarde internaționale. Investiția va fi realizată cu bani de la Guvern. Suciu a fost prezent, ieri, la Timișoara, unde a făcut o vizită pe șantierul de la Podul Dragalina, modernizat cu bani de la guvern.

„La începutul lunii octombrie se vor deschide ofertele pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate. Tot atunci se închide licitația. Sper să avem câștigătorul cât mai repede. După aceste etape, urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici, după ce se face studiul de fezabilitate, hotărârea de guvern. Apoi, consiliul județean poate să-și organizeze licitația cu demolarea actualui stadion, deci suntem în grafic”, a explicat Daniel Suciu.

Related posts

Consilierul județean Mihai Ritivoiu le strică sărbătorile pesediștilor: Politizare excesivă, NICIUNUL din liderii PSD nu are capacitatea să se impună!

Mădălina Staicu

Primăvara vine cu vreme neașteptată! Meteorologii au anunțat cât țin ploile în România!

Mădălina Staicu

Ludovic Orban DĂ FOC PNL Timiș: a anulat TOATE suspendările dispuse de Alin Nica

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: