Actualitate Administrație Featured Politică

VESTUL SĂLBATIC: Președintele AUR Bethausen l-a IZBIT cu mașina pe primarul liberal al comunei

Sună ca un scenariu de film de acțiune, dar nu e! Sunt scene adevărate, petrecute în premieră în comuna Bethausen. Primarul liberal al comunei Bethausen, Ioan Lihoni, susține că președintele AUR, Nicu Benzar, aflat la volan, i-a izbit intenționat mașina, provocându- i leziuni grave. De altfel, IPJ Timiș a și confirmat incidentul făcut public de liberal pe Facebook, pe pagina primăriei comunei.

Nicu Benzar nu e la prima faptă de acest gen, fiind condamnat în trecut pentru intrare prin efracție. Acum, el va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Vă informăm că ieri în data de 22.11.2021 în jurul orelor 14, a avut loc un incident grav, care nu s-a mai întâmplat în comuna noastră. Mașina primăriei a fost lovită în mers de un cetățean al comunei cu alte orientări politice, care de o lună încoace îl hărțuiește,  filmează și urmărește non-stop, trimițându-i și mesaje de amenințare. În urma impactului d-l primar Lihoni Ioan a suferit mai multe leziuni și contuzii la coloană necesitând transportul la spital cu ambulanța. Menționăm că starea de sănătate a lui este stabilă și i se fac investigații în continuare. Autorul a părăsit locul accidentului fiind adus înapoi de către echipajele de poliție. Menționăm că acesta a avut un comportament agresiv și este o persoană cu condamnări în trecut, deosebit de periculoasă.  Cazul este cercetat de organele competente”, scrie primăria pe Facebook.

De menţionat că liderul AUR a fost condamnat în trecut la doi ani de închisoare cu suspendare tot pentru intrare cu efracţie, fiind obligat să facă 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Related posts

MEMORIE SCURTĂ: Senatorul care citește cărți online DEPLÂNGE huiduirea Andreei Moldovan, dar uită că #rezist a început cu medicii PSD

Mădălina Staicu

BĂTAIE de JOC: Robu anunță că firma care stropește de țânțari nu face interveții acum, când nu plouă, că are de lucru în altă parte

Mădălina Staicu

MAXIM de cazuri de coronavirus: 1.767 de cazuri NOI în 24 de ore – 24.544 de teste

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: