Actualitate

Vești excelente de la meteorologi: Scăpăm de frig și ploi în exces/ Prognoza meteo pe o lună de zile

meteo

Dacă vi s-a acrit de vremea neprietenoasă de afară, e bine să știți că ANM are vești bune. România scapă de frig și de ploile în exces, cel puțin în următoarea lună de zile.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 13 mai – 10 iunie.

Săptămâna 13 – 20 mai

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice și ușor mai coborâte în cele sudice și estice. În restul teritoriului, temperatura medie a aerului se va situa în jurul mediilor multianuale. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 20 – 27 mai

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 27 mai – 3 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil ușor deficitare în vestul teritoriului.

Săptămâna 3 – 10 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, posibil ușor deficitar în regiunile sud-vestice.

Related posts

NEXT LEVEL: după segway și șalupă, Poliția Locală Timișoara vrea să își cumpere și microbuz, pentru prins infractori

Mădălina Staicu

Interlopii de râs! Un traficant de droguri s-a ascuns în dulap de frica poliției

Mădălina Staicu

FENOMEN inexplicabil: deși primește printre cele mai puține vaccinuri, Timișul e campion național la vaccinări

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: