Actualitate Featured Meteo

Vești cu soare, la cafea! ANM anunță că vremea în luna februarie va fi călduroasă

meteo

Dacă vremea de afară vă bagă în depresie și nu sunteți mari iubitori de frig, ANM vine cu vești excelente. În luna februarie, temperaturile vor fi mai călduroase ca de obicei, iar precipitațiile vor fi relativ scumpe la vedere:

În săptămâna 30 ianuarie– 06 februarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în sud-vestul, nord-estul și local în vestul, nord- vestul și centrul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Carpaților Occidentali și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, dar și deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în cele sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 06– 13 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în sud-vestul și în nord-estul extrem al țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 13– 20 februarie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

În săptămâna 20– 27 februarie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Related posts

Reîncep anevlopările de blocuri pe bani europeni: primăria anunță primele licitații

Mădălina Staicu

MOFTUL de a învăța în buricul târgului: Grădinița Lenau cere UN SEDIU NOU din cauza numărului mare de elevi

Mădălina Staicu

Prefectul de Timiș confirmă amenda de 14.5 milioane de euro, care va falimenta Colterm: PSD a reclamat Primăria Timișoara la Prefectură

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: