Actualitate Featured Social

Vaporașele STPT revin pe Bega: de când se REIA transportul cu ambarcațiunile de agrement

Anunț de ultimă oră. Timișorenii se vor putea plimba în curând, din nou, cu vaporașele pe Bega, dar și cu bicicletele și trotinetele STPT. Transportul public și de agrement de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 6 martie 2021, anunță STPT. Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică.

Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega. Cu mai multe detalii despre traseu, stații și graficul de circulație vom reveni săptămâna viitoare, urmând ca aceste informații să fie afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea orare). De asemenea, tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul călător și cele peste 400 de biciclete și 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

Related posts

Purtăm măști DEGEABA: președintele societății de ATI ne anunță că putem să ne infectăm cu coronavirus și când purtăm mască

Mădălina Staicu

Președintele Klaus Iohannis s-a VACCINAT anticoronavirus: ‘Nu doare, recomand tuturor’

Mădălina Staicu

Încep emoţiile! Prima probă la examenul de Bacalaureat

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: