Actualitate Administrație Featured

USR Timiș și-a adus aminte că Timișoara nu are stadion: Mesaj de protest contra PSD – PNL!

USR Timiș și-a adus aminte că Timișoara nu are un stadion decent, deși PSD și PNL au promis și aici o investiție pe modelul celor făcute în orașe mai mici, precum e Craiova, de exemplu.

„Aloo, unde este stadionul promis pentru Timișoara?!?!”

„Astăzi se împlinește un an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL. A fost un an de promisiuni goale, fără rezultate, un an în care prețurile au explodat, mai ales pe partea de energie, un an în care coaliția de guvernare a părut mai degrabă preocupată de împărțirea de sinecuri, decât de guvernare.

Mesajul din imagine este al unui cetățean al Timișoarei, sătul de promisiuni, trimis astăzi către liderii coaliției sărăciei PSD-PNL.

În 2012 a fost lansată prima promisiune pentru un stadion nou în Timișoara. Din acel moment, în fiecare an ce a urmat, politicieni sau reprezentanți ai guvernului au transmis asigurări că stadionul se va face.

La aproape 11 ani distanță, am ajuns să ne punem întrebarea dacă situația în care ne aflăm este rea-voință sau incompetență. De luni întregi, proiectul stadionului stagnează în sertarele de la Ministerul Dezvoltării.

Timișoara merită un stadion de standarde europene!”, a declarat Vlad Șendroiu, lider de grup al consilierilor județeni USR Timiș.

Foto: Pro Sport

Related posts

Începe VACCINAREA profesorilor: unde vor fi amenajate fluxuri separate

Mădălina Staicu

BOMBA ZILEI: Dominic Fritz a depus plângere la DNA privind o rețea de falsificare a concursurilor de angajare în PMT

Mădălina Staicu

ITM Timiș a mers peste angajatorii care încalcă legea: sute de controale și amenzi de UN MILION de lei

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: