Actualitate Administrație Featured Politică

Urmează un nou scandal pe bani! La CJ Timiș s-a convocat iar plen pentru împărțirea banilor de drumuri

Zicala pâine și circ e veche de când lumea și pământul, dar în Timiș se aplică puțin altfel. E vorba de bani și circ, cel puțin când vine vorba de distribuția sumelor de la CJ Timiș pentru primării. Administrația Nica a convocat un nou plen prin care vrea să distribuie banii pentru drumuri.

Va avea loc luni, pe 20 mai, și precis se va lăsa cu scandal

Între timp, anunțul CJ Timiș sună așa:

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă extraordinară, care se va desfășura în Sala multifuncțională a Palatului Administrativ în data de 20 mai 2024, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre nr. 106/16.05.2024 privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pe anul 2024 și estimări pe anii 2025 – 2027 și pentru revocarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 24/23.01.2024.

            Inițiatori: consilierii județeni – Danielescu Aura-Codruța, Idolu Iulian-Daniel, Iovescu Alexandru-Adrian, Sorincău Ioan, Andea Petru, Dobra Ionel-Călin, Bădina Nicu, Korman Valentin, Ciurlea Sorina, Calescu Mihaela-Maria, Cocean Liviu Marius, Blaga Lucian, Costa Cosmin-Lăscuț, Petrescu Balint, Cotețiu Andrei, Timiș Laurențiu, Sarmeș Dan, Lazăr Ioan-Cosmin și Moș Cristian

Related posts

Președintele Klaus Iohannis a PROMULGAT dublarea alocațiilor pentru copii/ Ministrul Muncii anunță PROROGAREA legii

Mădălina Staicu

Timișoara e pe lista scurtă! Cele mai mari aeroporturi din ţară se pregătesc cu investiţii majore pentru dublarea traficului

Mădălina Staicu

6.149 cazuri NOI de coronavirus în România, din peste 28.000 de teste/ HARTA infectărilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: