Sport

Un nou parteneriat perfectat de Politehnica Timişoara

Politehnica Timişoara a încheiat un acord de parteneriat cu ACS Electrica 1929 Timişoara.

Prin intermediul acestuia, tinerii fotbalişti de perspectivă ai clubului de lângă Gara Mică pot face mai uşor pasul spre echipele divizionarei secunde alb-violete.

„Este de fapt o continuare a ceea ce ne-am angajat în această perioadă. Încercăm să stabilim acorduri cu toate centrele de copii şi juniori, pentru a identifica acei sportivi, care într-un viitor apropiat să devină valori necesare, atât pentru prima echipă, cât şi pentru un eventual transfer spre binele jucătorului şi al clubului nostru. Aşa cum se ştie, Electrica a fost întotdeauna o mare pepinieră de jucători. Chiar şi actualmente, jucătorul Sofran este crescut de cei de la Electrica şi desigur va fi unul dintre jucătorii pe care noi ne vom baza în continuare. Sunt bucuros că am semnat acest acord pentru că e un pas înainte în a consolida clubul nostru şi din punct de vedere al reprezentativităţii lui”, a declarat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii Timişoara.

„Ne bucurăm că am reuşit să încheiem acest protocol cu Politehnica, pentru a putea să le oferim copiilor şi juniorilor din cadrul clubului noi perspective. Acordul este încheiat pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire şi sunt stipulate anumite bonificaţii financiare care pot fi acordate clubului nostru în funcţie de perioada de utilizare a acestor jucători în cadrul clubului Politehnica, acesta având şi o prioritate de selecţie a jucătorilor”, a spus şi Marcel Nicola, preşedinte clubului ACS Electrica 1929 Timişoara.

ACS Electrica 1929 este clubul care continuă tradiţia fostei Progresul Timişoara, formaţie care a evoluat inclusiv în Divizia B naţională.

În ultimii ani, gruparea de lângă Gara Mică s-a dedicat în mod special sectorului juvenil.

În prezent, la nivel de seniori, echipa formată din tineri ai Electricii evoluează la nivelul Campionatului Judeţean Timiş.

Related posts

Aşii volanului se întrec în Banat – FOTO + VIDEO

focustim

Competiţie automobilistică la Sânandrei

focustim

Nicolae Robu recunoaște, după ce s-a dat în spectacol: mingea adusă cu elicopterul la Liebling a fost prea mult

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: