Actualitate Eveniment Featured

Un criminal bolnav psihic a BÂNTUIT pe străzile din Timișoara după zile, după ce i-a zdrobit capul mamei sale cu un lemn/ Poliția l-a prins

Legile absurde din România fac ca oameni care sunt fără doar și poate un pericol public să poată fi scoși din spitale cu o simplă semnătură. Practic, în orice clipă riscăm să fim uciși de un om care nu înțelege ce face, dar pe care cineva a considerat că e bine să îl lase liber pe străzi. Vineri seara, un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a ucis mama cu mai multe lovituri dure aplicate cu o bucată de lemn. Tânărul era bolnav psihic și fusese externat pe semnătură de părinții săi.

Răman singur cu mama sa, bărbatul a avut un acces de furie și a ucis-o într-un mod extrem de violent. Deîndată ce a realizat ce a făcut, a fugit de la fața locului. Cadavrul mamei sale a fost descoperit de tatăl tânărului, care a dat alerta la 112. Medicii ajunși la fața locului au mai putut doar să constate decesul. Tânărul criminal a bântuit vreme de două zile pe străzile din Timișoara, însă a fost prins duminică, de oamenii legii, în zona Gării de Est.

Related posts

Va mirosi CAUCIUC și se va plimba pe trotuare sparte: Dominc Fritz a invitat-o pe șefa Comisiei Europene la Timișoara

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara e de 7,56 la mie, după includerea focarelor în raportare

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timiș rămâne tot PESTE 3 la mie: SURPRIZĂ în Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: