Actualitate Administrație Featured Politică

UMILINȚĂ: Dominic Fritz a PIERDUT procesul intentat de sindicatul primăriei pentru noua Organigramă

Este oficial – Primăria Timișoara a pierdut procesul intentat de angajați, prin Sindicatul Primăriei, după ce administrația Fritz a impus o nouă Organigramă fără consultări. 33 de angajați au acționat primăria în instanță după ce au fost demiși din funcțiile pe care le dețineau.

„Respinge recursul formulat de recurenţii-pârâţi CLT şi primarul municipiului Timişoara împotriva sentinţei civile (…) pronunţate de Tribunalul Timiş în dosar (…) în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi (…), reprezentanţi de Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara şi din Serviciile aflate în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Timişoara. Obligă recurenţii – pârâţi la plata către intimatul – reclamant Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara şi din Serviciile aflate în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Timişoara a sumei de 4.760 lei cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă”, a decis CAT.

Liderul Sindicatului Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara, Tiberiu Negrei, a declarat, pentru AGERPRES, că în data de 13 octombrie a fost depusă şi acţiunea pentru anularea respectivei organigrame.

„Este un succes hotărârea CAT, pentru că asta înseamnă că angajaţii rămân pe posturile lor. Unii dintre ei au plecat din primărie, între timp. Acum aşteptăm şi termen pentru dosarul de anulare a noii organigrame. În acţiunea pe fond, pentru anularea hotărârii de consiliu local privind noua organigramă, se va discuta în detaliu despre lipsa dezbaterii publice a noii organigrame, lipsa avizului comisiei paritare, lipsa informării funcţionarului public”, a precizat Tiberiu Negrei.

Related posts

Administrația Fritz a SCURS informația în presă: majorarea impozitelor pe 2022 se VOTEAZĂ DIN NOU

Mădălina Staicu

Afacerea coronavirus – Diferența COLOSALĂ: un test RAPID e de 10 de ori mai ieftin ca un test PCR

Mădălina Staicu

Revine NEBUNIA politică: CCR a decis că Florin Cîțu are dreptate. PSD cere alegeri anticipate și a depus moțiunea de cenzură

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: