Actualitate Eveniment Featured Sănătate

ULTIMĂ ORĂ: DOAR 127 de NOI cazuri de coronavirus în România: 60% din infectați s-au vindecat

Scade drastic numărul cazurilor de coronavirus din România. Doar 127 de cazuri noi au fost înregistrate de ieri până astăzi în țară, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Până vineri în România au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 127 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 200 de pacienți.

În carantină instituționalizată sunt 8.968 de persoane. Alte 48.643 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 352.647 de teste.

În ultimele de 24 de ore s-au dat 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 107.880 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, joi, 4 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, 33 de persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei au fost introduse în carantină instituționalizată pentru 14 zile sau a fost dispusă măsura carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Related posts

Parcări ‘de LUX’, pe linii de tramvai, în stații STPT și pe interzis: poliția locală a ridicat 30 mașini și a dat amenzi maxime

Mădălina Staicu

ALERTĂ în Timișoara: doi minori au dispărut în același timp

Mădălina Staicu

Vești de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi: ce SURPRIZE aduce vremea în Banat, în următoarele două săptămâni

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: