Actualitate Eveniment Featured

ULTIMĂ ORĂ Comisia Europeană alocă un MILION DE EURO pentru Aeroportul din Timișoara, afectat de pandemie

Vin vești bune pentru Aeroportul Timișoara. Comisia Europeană alocă nu mai puțin de un milion de euro pentru acoperirea pagubelor generate de pandemia de coronavirus, care a dus la sistarea activității aeriene. Banii vor veni cu titlu de ajutor de stat. Amintim că din 16 martie, companiile aeriene care operează pe aeroportul din Timișoara au trebuit să reducă treptat numărul de zboruri regulate.

„Scopul sprijinului public notificat de România, care ia forma unei subvenții directe, este acela de a compensa Aeroportul Timișoara pentru pierderile suferite ca urmare a suspendării zborurilor din cauza pandemiei de coronavirus în perioada 16 martie -16 iunie 2020. Comisia a evaluat măsura în temeiul articolului 107 alineatul (2) litera (b) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, care îi permite să aprobe măsuri de ajutoare de stat acordate de statele membre pentru a despăgubi anumite companii în cazul unor prejudicii cauzate în mod direct de evenimente excepționale, precum pandemia. Comisia a constatat că măsura ar compensa prejudiciul legat în mod direct de pandemie”, conform CE.

Related posts

JENANT Un onanist care își face veacul de ani buni lângă Liceul Vidu, prins acum de poliția locală

Mădălina Staicu

ÎNCĂ un maraton de vaccinare fără programare, la Timișoara: va avea loc la Spitalul Municipal

Mădălina Staicu

Cadastrul și Patrimoniul Timișoarei, două proiecte esențiale pentru comunitatea noastră, incomplete și ignorate de administrație în ultimii 30 de ani!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: