Actualitate Eveniment Featured Sănătate

ULTIMĂ ORĂ 9.242 de bolnavi de coronaviru în România: 306 pacienți noi, 482 de morți și 2.153 vindecați

Medicii care fac teste de coronavirus și-au reluat activitatea. Astăzi, România are 9.242 de bolnavi de COVID-19, cu 306 mai mulți decât ieri. Conform GCS, 2.153 au fost declarate vindecate și externate, iar 482 de români au murit de coronavirus, deși acestora nu li se face autopsie pentru a se determina cauza decesului.

Până marți, 482 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

În România sunt marți 9.242 de persoane infectate, cu 306 mai multe decât la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 101.552 de teste.

Related posts

FOCAR de pestă porcină în Timiș: 190 de porci sunt afectați

Mădălina Staicu

Timișul, în TOPUL județelor cu cea mai MARE MORTALITATE cauzată de coronavirus

Mădălina Staicu

ALERTĂ Klaus Iohannis a anunțat TOATE RESTRICȚIILE care se ridică de la 1 iunie: liber la plajă, terase, călătorii și sport

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: