Actualitate Administrație Featured

TUPEU Cu zona de nord uitată de peste 8 ani de zile, Robu anunță că a făcut mii de locuri de parcare în Timișoara

Locuitorii din zona de nord a orașului au fost complet uitați de administrația Robu vreme de opt ani de zile. Mii de locuri de parcare au fost amenajate în zona Soarelui, acolo unde Robu locuiește, în vreme ce în zone precum Dacia, locatarii parchează unde găsesc loc, firește, dacă găsesc loc. Robu se declară mulțumit de modul în care a gestionat problema locurilor de parcare din Timișoara.

„Cei care aduc aminte de promisiunile făcute în 2012 îmi fac un foarte mare serviciu, pentru că, exceptând aceste parcări din zona centrală, pe care nu am cum să le fac dacă nu am terenul, am făcut mii și mii de locuri de parcare în oraș și am compensat ceea ce nu am putut face, nu din dezinteres. Mai mult decât m-am zbătut, nu știu ce era de făcut. Numai niște, nici nu știu cum să le spun, nu mai folosesc epitete, niște puncte, puncte care vorbesc de proiecte pe genunchi și astfel de bazaconii. Noi avem o viziune, totul este pe strategii, și strategii sectoriale, și strategie generală și tot ce trebuie într-o abordare profesională, profesionistă”, a declarat Robu, conform deBanat.ro.

Related posts

Medicul Virgil Musta, răspunsuri la 45 de întrebări ESENȚIALE înainte de vaccinarea anticoronavirus

Mădălina Staicu

Baschetbaliştii timişoreni, la final de cantonament

focustim

Călin Dobra a EXPLODAT după ce ministriul Transporturilor a INSPECTAT centura de sud:Chiar și-au pierdut actualii miniștri orice urmă de rațiune?

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: