Actualitate Administrație Featured Politică

Țeluri demne de ședința la psiholog: arhitectul-șef al Timișoarei vrea să readucă respectul de sine la Urbanism

Țeluri demne de ședințe la psiholog în Primăria Timișoara. După ce a anunțat că vrea să schimbe trotuarele mozaic din centrul Timișoarei, arhitectul -șef Gabriel Almăjan, anunță că vrea să redea încrederea în sine angajaților de la Urbanism.

”Vin dintr-o postură în care am activat 20 de ani ca arhitect. Am acumulat experiență, atât pozitivă, cât și negativă, și îmi doresc să recâștigăm respectul de sine în interiorul direcției și în calitate de angajați, dar și respectul celorlalți. Aș dori foarte tare să redevenim ceea ce treuie să fie o direcție de urbanism într-un oraș ca Timișoara. Eficiența acțiunilor, transparentizarea, care se poare face printr-un proces de digitalizare, de asemenea, PUG-ul care trebuie cât mai repede finalizat. Noi, toată lumea, avem nevoie de un instrument modern și actual și integrat cu tot sistem urban și periurban al Timișoarei. De asemenea, avem nevoie de un instrument extrem de important care se numește GIS, un plan care integrează toate caracteristicile parcelelor, în care să se regăsească toate informațiile la zi cu privire la desfășurarea lucrurilor în zonă. Sunt multe alte lucruri care ar trebui făcute.

Eu doresc foarte tare să atragem în echipă de la urbanism colegi arhitecți cât mai mulți. Sper să și reușesc lucrul asta și să avem suportul politic, care e foarte important. Astăzi nu mai sunt hărți pe pereții de la Direcția de Urbanism din primărie, astăzi arată altfel, nu mai arată a atelier de urbanism, era o atmosferă mai romantică pe vremea aia, era Radu Radoslav arhitect-șef în acel moment. Eu fac parte din generația care am fost formați în primii trei ani de el, fiindu-ne decan de an. După aceea, prin faptul că era la facultate și noi eram tineri absolvenți, ne-a chemat în primărie să vedem ce înseamnă primăria și urbanismul pentru că la ora aia lucrurile erau la început în ceea ce privește planificarea urbană, se creau direcțiile, se făceau strategiile”, a declarat Gabriel Almăjan, conform deBanat.ro.

Foto: LinkedIn

Related posts

ULTIMĂ ORĂ – 19 oameni au fost reținuți după descinderile DIICOT la traficanții de migranți

Mădălina Staicu

LISTĂ COMPLETĂ – MAI anunță ce activități se pot relua de la 1 iunie, dar și ce noi reglementări intră în vigoare

Mădălina Staicu

140 cazuri NOI de coronavirus în România: ÎNCĂ 214 morți raportați din 2020 ca fiind decedați de COVID

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: