Actualitate Eveniment Featured

Țeapă demnă de filme la Timișoara: O femeie l-a prostit pe un bărbat să îi dea 100.000 de euro și a fugit cu soțul în vacanță

O femeie din Timișoara a dat o țeapă de zile mari! L-a prostit pe un bărbat să îi dea 100.000 de euro, după care a fugit cu soțul ei în vacanță!

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, femeia a abordat un bărbat pe aplicaţia Messenger, în februarie 2022, şi i s-a plâns că tatăl său suferă de o afecţiune hepatică gravă, care necesită îngrijiri speciale şi călătorii în Paris şi Dubai, iar aceste îngrijiri implică anumite costuri de zeci de mii de euro.

Cu banii astfel obţinuţi, femeia a plecat alături de soţul ei în Republica Dominicană, cu escală la Paris.

„În realitate a plecat la Paris, însă cu escală, împreună cu soţul său, pentru a efectua un sejur în Republica Dominicană”, se arată în comunicat.

În continuare, femeia a încercat să obţină şi alţi bani de la bărbatul care deja i-a dat anumite sume. Ea i-a spus că este o persoană de afaceri influentă şi că adeseori călătoreşte în Turcia la o fabrică de lenjerii, cu un avocat, şi că are întâlniri cu oameni de afaceri din Dubai cărora le vinde lenjeriile din Turcia sau apă de calitate. În acest fel, femeia a reuşit să obţină şi alţi bani de la victima sa. În total, a obţinut în acest fel, 108.300 de euro.

După ce şi-a dat seama că a fost escrocat, bărbatul i-a spus femeii că va sesiza autorităţile pentru a-şi recupera banii pe care i-a dat acesteia, însă femeia l-a ameninţat că, dacă va face acest lucru, va prezenta public mai multe imagini compromiţătoare cu bărbatul, unele reale, altele inventate.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara au cerut arestarea pentru 30 de zile a femeii, pentru înşelăciune şi şantaj, solicitarea fiind admisă de instanţă.

Related posts

Pas important pentru realizarea unei săli polivalente de 16.000 de locuri

focustim

JENANT Primăria Timișoara și Prefectura Timiș NU pot răspunde câte centre de vaccinare se deschid de mâine în județ

Mădălina Staicu

Prefectul de Timiș vrea carantinarea Timișoarei: Și la Cluj are loc testare masivă – CE OMITE prefectul

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: