Sport

Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

Noua ediție a Campionatului Național de Super Rally a pornit la drum cu etapa de la Deva, una prolifică pentru piloții legitimați la CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș, cluburi de automobilism din cel mai vestic județ al țării.

Cinci podiumuri au obținut cei șapte participanți care aparțin de structurile sportive menționate.

Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an CS Krepelka Motorsport, a obținut o victorie categorică la clasa 2A, la 11 secunde în fața ocupantului poziției secunde.

Primul loc la Deva a fost ocupat și de Sergiu Boncalo, încadrat la 1B. Aflat la volanul unei mașini foarte bine pregătite, el a obținut o victorie binemeritată la debutul în noul sezon la Super Rally.

Ionuț Moisii și Alexandru Krepelka au încheiat pe doi la clasele 2A și, respectiv, 1A, iar Sorin Mihoc a fost al treilea la 2B.

O evoluție bună au avut și piloții Sorin Jurcă și Alin Lazăr, însă mici probleme tehnice i-au împiedicat să urce pe podium.

„A fost o primă etapă prolifică pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș. Le mulțumim pentru sprijin partenerilor noștri privați Ducodan, Rossini, Cooglio, Opr Asfalt, GP24 și Mipa. Vechiului nostru partener Cosmin Moșoiu îi mulțumim și pentru faptul că ne-a onorat cu prezența la Deva, a venit personal să susțină evoluția sportivilor noștri”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism timișene.

Related posts

Discuţii purtate astăzi pentru reluarea Ligii I la fotbal

focustim

Opt titluri naţionale pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş în sezonul competiţional 2020

focustim

Gabi Torje a marcat primele goluri pentru Larisa

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: