Actualitate Eveniment Featured

TÂLHĂRIE la o farmacie din Timișoara: un bărbat a amenințat o farmacistă și a furat medicamente și bani

Scene de groază la o farmacie din Timișoara. Un tânăr a amenințat o farmacistă, după ce i-a cerut să îi vândă medicamente cu rețetă. E vorba de medicamente care reduc apetitul, însă care pot fi folosite și pe post de droguri. Farmacista a refuzat să i le elibereze fără rețetă, așa că omul le-a furat, sustrăgând și bani.

„In jurul orei 21:00, politistii timișeni ai fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazar din municipiul Timișoara și i-a solicitat angajatei un anumit medicament care se eliberează numai pe baza de prescripție medicală. La refuzul acesteia, bărbatul a început să o amenințe și astfel a obținut medicamentul solicitat,sustrăgând totodată și o sumă de bani din casa de marcat.

La fața locului s-au deplasat politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara,care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a anunțat IPJ Timiș.

Foto: Cuget Liber

Related posts

Cu ‘POATE’ în față, Robu anunță data la care se redeschide traficul pe Podul Dragalina

Mădălina Staicu

Maternitatea Odobescu intră în CARANTINĂ: cinci asistente au fost diagnosticate cu COVID-19/ Carantină și la Sacoșu Turcesc

Mădălina Staicu

Primele INFORMAȚII oficiale de la MAI – pentru ce MOTIVE vom avea voie să ieșim din localitate după 15 mai

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: