Actualitate Eveniment Featured

Tâlhar care i-a furat unei femei telefonul și i-a dat cu spray lacrimogen în ochi, arestat 30 de zile

Timișoara devine un oraș tot mai periculos. Numărul tâlhăriilor crește de la o zi la alta, mulți oameni fiind deposedați de bunuri prin violență, chiar în zone centrale. I s-a întâmplat unei femei, în Parcul Poporului, acolo unde un tânăr de 18 ani a jefuit-o și i-a dat cu spray lacrimogen în ochi.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, marţi, că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Timişoara au identificat şi depistat în localitatea timişeană Nădrag un tânăr de 18 ani, bănuit de tâlhăria calificată.

În fapt, pe 15 ianuarie, în jurul orei 8,00, în Parcul Poporului din Timişoara, acesta ar fi sustras din mâna unei femei telefonul mobil şi a fugit. Femeia a pornit după el, iar când s-a apropiat, tânărul i-a pulverizat în faţă spray iritant lacrimogen, reuşind să păstreze bunul sustras şi să părăsească locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate, tânărul a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Prejudiciul a fost recuperat.

În cursul zilei de luni, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Related posts

Pandemia încă există: Aproape 4.000 de noi cazuri de Covid și 68 de decese, în ultimele 24 de ore

Mădălina Staicu

Studenţia, experiment pentru elevi. A început West Summer University

focustim

HAOS generat de alegeri și deschiderea școlilor: RECORD ABSOLUT 2.958 de cazuri NOI de coronavirus în România

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: