Actualitate Featured Politică

SURPRIZĂ Ce reacție a avut Nicolae Robu la apariția unui filmuleț din 1992 în care apare cu un look inedit

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reacționat la videoclipul apărut chiar ieri, de ziua lui. Pe internet a făcut senzație o filmare din 1992 în care Robu arată complet diferit. Acesta avea mustață și era cu mult mai slab decât este astăzi. Edilul spune că nici el nu și-a dat seama că a fost vreodată atât de slab.

Vezi și: VIDEO FABULOS Cum arăta Nicolae Robu în 1992: acum e de NERECUNOSCUT

„Mi-a făcut plăcere să revăd acea secvenţă din cursul festiv, pe care l-am ţinut în 1992, în faţa promoţiei de atunci a Facultăţii de automatică şi calculatoare, unde sunt profesor. A fost ciudat şi pentru mine, colegii la servici mi-au zis: rămâneţi puţin aici să vă arătăm ceva. Eu ştiam că în 1992 am avut o perioadă de circa şase luni în care eram foarte slab, dar nu ca şi cum eram bolnav. Aveam o energie absolut de neînţeles pentru toţi care mă cunoşteam. Nu mâncam aproape nimic, beam câte un litru de suc natural şi cafea, nu foarte mult, fumam foarte mult. Dar nu de la fumat mi se trăgea energia. Doamne fereşte. În 1994 m-am lăsat de fumat. A fost o decizie de care m-am ţinut. Mă bucur că am reuşit să nu mai fumez. Făceam sport, aveam o condiţie fizică extraordinară. Nu am ajuns la accidentări, cunoscute, cu tot felul de fracturi, ca atacant la tendonul ahilian, ruptură totală, meniscuri, ligamente încrucişate la ambii genunchi, clavicula o dată. Aşa mai departe. Nu mai spun, ce pacient al ortopediei am fost… dar mergem înainte”, a spus Robu în videoconferinţa de azi, conform Pressalert.ro.

Foto: Pressalertr.ro

Related posts

Accident la Giarmata: o mașină a ieșit în decor, ISU a ajuns de urgență la fața locului

Mădălina Staicu

Călin Dobra se BÂLBÂIE după ce Dăncilă i-a dat dreptate lui Robu pe polivalentă: nu e șantaj al PNL, e neobținerea votului

Mădălina Staicu

Poliția Locală Buziaș, ÎNCHISĂ după ce un polițist s-a INFECTAT cu coronavirus

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: