Actualitate Administrație Featured Timp liber

STPT anunță că transportul cu vaporașe pe Bega se reia: doar 32 de călători au acces în fiecare vaporaș

Transportul cu vaporașe pe Bega se reia, după două săptămâni în care a fost sistat din cauza unor lucrări executate de ABAB. Cursele vor fi reluate de mâine. De luni până vineri, în fiecare săptămână, cursele vor fi efectuate în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 – 21:00. În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

 În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi. Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri. Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători.

Related posts

Pe modelul Robu, Dominic Fritz și-a IMPUS OMUL: Colterm are director nou

Mădălina Staicu

SPULBERAT electoral după era Dragnea, PSD face primele jocuri, asigurând funcții parlamentarilor rămași fără loc pe liste: Adrian Diaconu ar putea fi șeful CNCD

Mădălina Staicu

Klaus Iohannis a mers la vot și a recunoscut că așteaptă cu EMOȚII rezultatul scrutinului de astăzi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: