Actualitate Administrație Featured Politică

Sponsor de campanie al PNL Timiș, Danyflor primește de la primăria lui Robu un nou contract BĂNOS pentru ridicarea câinilor vagabonzi

Sponsor oficial al campaniei electorale a PNL Timiș din 2016, Danyflor a obținut un nou contract cu Primăria Timișoara pentru gestionarea populației canine din oraș. Interesant este faptul că Danyflor a sponsorizat campania electorală a PNL Timiş cu suma de 10.000 de lei în anul 2014, cu câteva luni înainte de încheierea unui contract cu Primăria Timișoara, în valoare de 3.5 milioane de lei.

Municipalitatea a confirmat informația făcută publică ieri de Focustim.ro că Timișoara a rămas fără contract de gestionare a populației canine, după ce vechiul contract a expirat, iar administrația nu a făcut în timp util o nouă licitație. Danyflor are monopol pe piața locală, având singurul adăpost la standarde internaționale pentru îngrijirea câinilor maidanezi. Valoarea contractului este de 8 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproape 1,7 milioane de euro.  Contractul prevede și penalități pentru companie dacă aceasta nu ridică maidanezii la sesizările populației, iar oamenii sunt mușcați de câini. Danyflor riscă să plătească 10% din veniturile lunare dacă un singur timișorean e mușcat de câini.  

Related posts

Marii scriitori români îşi dau întâlnire la Timişoara

focustim

Începe NEBUNIA: Mai multe străzi din centrul Timișoarei se ÎNCHID pentru lucrări

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara se menține SUB 5 la mie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: