Actualitate Featured Politică

Sorin Supuran intră peste Cosmin Tabără: S-a înscris în cursa pentru candidatul PNL la Primăria Timișoara

Cursa PNL Timiș pentru desemnarea candidatului la Primăria Timișoara se aglomerează. Deși conform tuturor sondajelor fostul primar Nicolae Robu este favorit în cursa liberalilor contra lui Dominic Fritz, PNL nu vrea musai să câștige iar primăria, ci să coabiteze cu USR. Sorin Supuran, fost președinte al PNL înainte de era Robu, a anunțat că se înscrie în cursa pentru Primăria Timișoara. Relativ puțin cunoscut timișorenilor, Supuran se află acum în competiție directă cu Tabără.

„Miercuri mi-am înregistrat oficial candidatura în competiția internă pentru Primăria Timișoara. Consider că este un moment potrivit să reintru în viața politică. Nu am părăsit niciodată partidul, am fost implicat în mai multe campanii, dar acum cred că e momentul să mă implic și mai mult. Voi avea un comitet de sprijin. Este o competiție internă și pot să vă spun că eu cu Cosmin Tabără am o relație foarte bună, suntem prieteni”, a declarat Sorin Supuran. Mai merită spus și că în vremea administrației Robu, Supuran a fost șef la STPT; funcție din care a fost demis cu circ!

Related posts

Campionul, din nou la putere! Alexandru Krepelka, lider după al patrulea succes consecutiv la clasa N1 în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

focustim

GOGOAȘA ZILEI: mitul românilor care fac cozi la supermarketuri

Mădălina Staicu

Președintele Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră, despre siguranța României, după ședința CSAT

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: