Actualitate Administrație Featured Politică

Sorin Grindeanu nu dă doi bani pe sondajul lui Robu: Asta cu cei care au pierdut și se întorc mi se pare un scenariu…

Sorin Grindeanu

Vicepremierul Sorin Grindeanu spune că nu crede nicico iotă din sondajul făcut de Sociopol pentru Nicolae Robu. Grindeanu crede că la mijloc e vorba de un scenariu și nu cred în revenirea lui Robu în prim-planul politicii sau administrației locale.

”Asta cu cei care au pierdut și se întorc mi se pare un scenariu… Înainte cu un an – doi de alegeri apar tot felul de astfel de sondaje. Am mai învățat ceva, să facem propriile sondaje și am dispus să le facem în perioada următoare, pentru a avea o realitate exactă. Eu m-am uitat la votul politic. Îmi lasă mari semne de întrebare. Chiar și pe acest sondaj sunt cam la egalitate cele trei forțe politice pe Timișoara, doar că mi-e greu să cred asta cu cei care au pierdut și se reîntorc.
Sarcina PSD Timiș și a PSD Caraș-Severin este de a recâștiga consiliile județene. Spun acest lucru ca prim-vicepreședinte al PSD. Că prietenii mei, colegii, organizația din care fac parte, pentru că sunt membru, nu am altă funcție la PSD Timiș, sunt în perioada în care au alegeri interne și își construiesc echipa pentru a câștiga alegerile din 2024, e foarte bine. Sunt convins că în această toamnă, chiar dacă se duce așa, mai spre sfârșitul anului, PSD va ieși cu variantele posibile și pentru CJ Timiș, și pentru Primăria Timișoara. Folosesc prilejul ca să le trasez această sarcină, din postura de prim-vicepreședinte”, a declarat Sorin Grindeanu.

Related posts

Patru linii de transport în comun vor fi deviate duminică

focustim

3.058 cazuri NOI de coronavirus în România din 27.599 de teste RT-PCR și 7.997 teste rapide

Mădălina Staicu

Primul caz de variola maimuței în România: Partenerul de viață al bărbatului infectat are istoric de călătorie în țări cu cazuri

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: