Actualitate Featured Politică

Sorin Grindeanu îl TOACĂ pe Samuel Fritz: E un fake. Am înțeles că e întreținut de iubită

Ieșire incendiară a primi – vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu. Revenit în PSD după o absență de mai bine de doi ani de zile, Grindeanu îl atacă dur pe candidatul USR La Primăria Timișoara, despre care spune că este un fake.

„Dominic Fritz este un fake! Aş vrea să vă spun din perspectiva mea, care de câţiva ani lucrez în Bucureşti, că în ultimii trei ani de prea multe ori în Bucureşti sau în toată ţara, despre Timişoara s-au auzit lucruri care nu ne-au făcut cinste. De prea multe ori nu s-a auzit nimic despre Timişoara. O singură dată s-a auzit un lucru extraordinar de bun, şi anume faptul că atunci, la începutul crizei, cineva, la Timişoara, manager de spital, face faţă cu brio la tot ce a însemnat acea bătălie, că cineva, o doamnă, a făcut ca acel spital să fie recunoscut ca spitalul care are cea mai bună performanţă, în zilele în care nu ştiam nici unii dintre noi cum se vor desfăşura evenimentele ulterioare, cineva care a făcut foarte bine acolo, pentru că orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, a fost schimbat din funcţie.

A venit un alt management, dintr-o dată s-a aşternut o linişte, şi nu s-a mai vorbit despre Spitalul Victor Babeş, care era considerat locul care face faţă cel mai bine acelei bătălii. Am dat acest exemplu pentru că Voichiţa e acel cineva care a condus acest spital ca manager şi care ne-a făcut pe noi toţi mândri de faptul că Timişoara are, în sfârşit, un lucru bun cu care să ne lăudăm în aceşti ultimi 3, 4 ani în care am auzit doar circ, doar lipsă de respect, doar bătălii politice şi administrative de tot felul, care pe mine cel puţin m-au făcut să nu mă mai simt aşa de mândru cum mă simţeam ca timişorean. Dincolo de modul în care a condus Voica spitalul, ne-a făcut pe toţi mândri, eu în momentul în care am auzit că va fi candidatul PSD nu doar că m-am bucurat, dar vreau să vă spun că am primit foarte multe telefoane din ţară, de la oameni extrem de cunoscuţi, care îmi spuneau că Voica e cea mai bună alegere pe care noi puteam să o facem pentru funcţia de primar. V-am dat acest exemplu, am insistat pe exemplul de manager de top Voichita Lazureanu, datorită căreia Timişoara a fost pusă pe harta mândriei naţionale.

Nu cred că mai aveţi în această perioadă exemple despre bune practici sau lucruri bune în Timişoara. Vreau să vă spun şi partea cealaltă, legată de omul Voichiţa Lăzureanu. Sunt prieten cu Voica, sunt prieten cu Dan, soţul ei, o cunosc atât pe mama Voichiţei, cât şi pe socrii, o familie la fel de respectabilă în Timişoara şi faptul că Voichiţa candidează pentru funcţia de primar nu face decât să ne ducă pe noi toţi într-o bătălie pe care va trebui să o câştigăm. Vreau să mă mândresc cu un primar al Timişoarei, nu vreau să îmi fie ruşine cum s-a întâmplat în ultimii ani. Sunt trei candidaturi cu şanse în acest moment în Timişoara. Pe de o parte, avem un om-orchestră, dacă pot să-i spun aşa, Nicolae Robu.

Eu am lucrat câteva luni cu el, în 2012, ca viceprimar, după aceea am plecat ca parlamentar. Din fericire pentru mine, au fost doar câteva luni. Nu vroiam să las postul de viceprimar şi să plec deputat, vroiam să îmi continui munca, însă nu regret deloc acel pas pentru că era evident că o să intrăm rapid în divergenţe pentru că acest om nu a ştiu să conducă Timişoara decât în conflict. Un om care, din perspectiva mea, poate fi caracterizat pe scurt aşa: ceea ce el nu gândeşte nu există. Dacă te duci cu idei constructive, dacă vrei să faci lucruri bune pentru Timişoara, sigur că te vei lovi tot timpul de această personalitate prea mică pentru un oraş aşa de mare cum e Timişoara.

Pe de altă parte, un alt candidat, Dominic Fritz, am înţeles că a venit de câţiva ani în Timişoara şi faptul că e în Timişoara, că e întreţinut de iubită, faptul că a găsit că oraşul nostru e un oraş care acceptă foarte multă diversitate, un oraş multicultural, asta nu îl îndreptăţeşte deloc a aspira la funcţia de primar. Dacă vreţi o caracterizare scurtă, mie mi se pare că Dominic Fritz este un fake pentru că toată construcţia din jurul lui, în care s-a investit foarte mult, şi aici spun direct investiţie materială, este o construcţie fake. Este un om despre care nu ştim nimic. Este un om care a venit în Timişoara şi ne spune că vrea să fie primar. Este un om care cred că nu înţelege foarte bine spiritul oraşului nostru.

De aceea, nu l-aş băga foarte mult în seamă pentru că nu merită, timişorenii nu îl vor băga în seamă, sunt convins, oricât se umflă această candidatură printr-o publicitate care la vot nu se va vedea, sunt convins de acest lucru. A treia opţiune, Voichiţa Lăzureanu, e persoana care în ultimele luni m-a făcut să mă simt mândru că sunt timişorean. Este persoana care a dovedit, ca manager, că ştie ce are de făcut într-o perioadă extrem de grea, de stare de urgenţă. Este persoana care va schimba Timişoara. Aşa că eu, cu toată experienţa politică pe care o am, vă îndemn să faceţi alegerea sănătoasă pentru Timişoara, iar acea alegere nu este decât una: Voichiţa Lăzureanu. Votaţi-o în 27 septembrie ca primar pentru dumneavoastră în primul rând deoarece ea are foarte multă treabă şi foarte multe lucruri de făcut şi pentru timişoreni cea mai bună alegere e Voichiţa Lăzureanu”, trasmite Grindeanu.

Sursa foto: Antena 3

Related posts

FRICA de coronavirus îi ÎMBOGĂTEȘTE pe cei lipsiți de SCRUPULE: măștile medicinale se vând la prețuri URIAȘE

Mădălina Staicu

NELGIJENȚĂ crasă: focarul de coronavirus de la Spitalul Gătaia, cauzat de medicii care nu au testat o pacientă la reinternare

Mădălina Staicu

Nicolae Robu promite AMENZI pe bandă rulantă: primarul nu vrea, dar spune că nu are de ales

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: