Actualitate Featured Politică

Sorin Grindeanu a dat semnalul, la alegerile PSD Timiș: Alin Nica e pe făraș!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, deputat de Timiș, fost premier și fost lider al PSD Timiș, s-a dezlănțuit la alegerile pentru șefia PSD Timiș, acolo unde a promis că social-democrații vor reveni la șefia CJ Timiș.

„În 2016 am reușit să câștigăm alegerile și să îi batem pe cei de dreapta, dreapa unită. Am luat 40%, care ne-au dus în situația de a câștiga CJ, dar vreau să vă spun câteva lucruri pentru viitor. Mulți ani am așteptat să facă alții ceva pentru noi, mulți ani am fost complexați de anumite tinichele, care sunau în urma noastră (…) Am așteptat cu toții înghițind acele invective pntru că poate nu aveam incredere în noi (…) Între timp am crescut și nu mai așteptăm voturi sau încrederea oamenilor, ci facem ce trebuie să facem pentru oameni, dincolo de apartenența politică. Este timpul nostru în 2024, PSD Timiș va trebui să câștige CJT și vom face acest lucru”, a declarat Grindeanu, citat de deBanat.ro.

Related posts

Rata de infectare din Timișoara O IA RAZNA în plină carantină: se apropie de 8 la mie

Mădălina Staicu

Victor Pițurcă a fost săltat de DNA: Ar fi vândut măști neconforme în Ministerul Apărării, condus de premierul Nicolae Ciucă – Tentacule la Ludovic Orban

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara continuă SĂ SCADĂ: Ceneiul e campion la cazuri noi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: