Actualitate Administrație Featured Politică

Sondaj marca Nicolae Robu: edilul e primul în opțiunile de vot pentru primărie, dar doi useriști îi suflă puternic în ceafă

Useriștii par să fi luat cu asalt pagina lui Nicolae Robu. Fostul edil pe pus pe fapte mari și e decis să candideze pentru un nou mandat la primărie, după ce nemulțumirea la adresa lui Dominic Fritz, primarul în funcție, a crescu exponențial. Robu se situează pe locul 1 în topul preferințelor celor care au votat pe pagina sa însă nu are motive prea mari de bucurie, căci locurile 2 și 3 sunt ocupate de useriști. Dacă prezența lui Dominic Fritz în top nu miră pe nimeni, nu același lucru se poate spune și despre Raul Olajos, ocupantul locului 3, un disident din USR care pară să fie cotat cu șanse reale la fotoliul de edil -șef.

Vă reamintesc, unica întrebare pusă în sondaj a fost:
“Indicați numele și prenumele persoanei pe care sunteți hotărât să o votați Primar al Timișoarei la viitoarele alegeri locale:”
La această întrebare, au răspuns 1106 persoane.
Cele mai multe opțiuni au fost detașat pt Nicolae Robu
Pe locul 2, cu scor, încă, din două cifre, Dominic Samuel Fritz
Pe locul 3, cu scor neneglijabil, dar dintr-o cifră, Raul Olajos
Pe locurile 4-29, un număr de 26 persoane (!!!), cu toții la un scor de sub 1%
Având în vedere procentul foarte-foarte mic al opțiunilor pt cele 26 persoane de pe locurile 4-29 -repet: niciunul nu a atins nici măcar 1 %-, nu îi nominalizez. Dacă vreunul din ei dorește, totuși, să o fac, îl rog să-mi comunice și se rezolvă imediat.
‼️ P.S. Sondajul este unul Facebook, cu repondenți benevoli, la propria inițiativă. Deci, nu se revendică drept fiind cu bază științifică, scrie Robu pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Deratizarea şi dezinsecţia, condiţionate de vreme. Ce spune city-managerul Timişoarei, Robert Kristof

focustim

Primăvara își intră în drepturi: ANM anunță că vom avea temperaturi de 19 grade

Mădălina Staicu

Se relansează contractul pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Sud – Detaliile orei de la Sorin Grindeanu

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: