Actualitate Featured Politică

Senatoarea PNL Timiș Alina Gorghiu, ieșire SHOW: Daniel Suciu, un grădinar la Interne

l

Ieșire spectaculoasă a senatoarei PNL Timiș Alina Gorghiu, care a declarat, vineri, că noile propuneri de interimari trimise de Viorica Dăncilă președintelui Klaus Iohannis pot fi catalogate ca „o ofertă lamentabilă”. Liberala a făcut și o comparație spumoasă subliind că numirea lui Daniel Suciu la Interne e comparabilă cu numirea unui grădinar la minister.

„Oferta este absolut lamentabilă, pentru că ăsta este executivul. Să-l pui pe Suciu la Justiție interimar este ca și cum pui un grădinar ministru la Interne. Nu are nici un fel de legătură interimatul propus de doamna Dăncilă cu competențele necesare pe poziția de ministru al Justiției, dar sigur v-ați obișnuit să vedeți în acest cabinet, de trei ani de zile, tot felul de oameni care nu au legătură cu competențele necesare, obligatorii pentru portofoliul în care sunt propuși. Numai dacă am avea plăcerea să-l audiem 10 minute în Comisia Juridică pe domnul Suciu cred că în afară de zâmbetele strâmbe, probabil că am plânge de ni s-ar rupe cămășile pe noi de supărare că vedem un asemenea om care n-are legătură cu domeniul justiției”, a declarat Alina Gorghiu, la Digi24.

Related posts

Robu face SHOW și toarnă gaz pe foc în ciuda contestatarilor: Iubesc copacii Nu ne pasă de cârcotelile unora

Mădălina Staicu

BĂTAIE de joc la Pasajul Jiul: Robu susține că trecerile de pietoni pe care MOR oameni sunt legale

Mădălina Staicu

PSD Timiș anunță că scoate armele pe masă: Vom lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: