Actualitate Featured Politică

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, TOACĂ circul din PNL Timiș: Nica și Groza conduc dictatorial

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, critică scandalul din PNL Timiș. Acesta spune că modul în care liberalii se ceară a ajuns să fie un spectacol grotesc, cu consecințe nefaste. Simonis acuză că Nica și Groza au condus dictatorial filialele din care provin și că au aceleași apucături la șefia PNL Timiș.

„Circul din PNL Timis nu bucură pe nimeni!Cât de mult a degenerat limbajul din spațiul public timişorean de când cu scandalul alegerilor din PNL! Daca spectacolul grotesc de la conferința PNL Timişoara a stârnit inițial zâmbete, acum lucrurile par să degenereze, cu consecințe nefaste pentru noi toți.Să explic: actualul PNL Timiş este condus de Alin Nica şi Dănuț Groza. Ce au în comun cei doi? Au fost, unul încă mai este, primari ai unor comunități cu specific rural: Sânnicolau Mare şi Dudeştii Noi.

Şi amândoi au condus autoritar, discreționar, dictatorial. Ori ceea ce merge la Dudeştii Noi, nu merge la o scară mai mare. Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău! Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs! Ultimul episod cu dizolvarea organizației Lugoj se înscrie în aceeaşi logică de mic boier care taie şi spânzură la el pe moşie. De ce este interesat şi îngrijorat PSD de toate acestea? Nu de dragul PNL, din partea noastră să se certe şi să se excludă cât vor, ei se fac de râs şi pe ei nu îi mai votează lumea! Dar aceşti oameni conduc destinele județului, sunt persoanele de legătură ale Guvernului în județ. Şi comportamentul lor ne afectează pe noi toți! „, scrie Simonis pe Facebook.

Related posts

Nicolae Robu TRECE PESTE CAPUL prefectului Oneț: masca e obligatorie doar pe malul Begăi, nu și în centru

Mădălina Staicu

Alfred Simonis a LUAT FOC: Iohannis deschide piețele pentru că PNL scade în sondaje

Mădălina Staicu

Programul „Garajiada” continuă

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: