Actualitate Featured Politică

Șeful PSD Timiș ACUZĂ că premierul MINTE privind ridicarea restricțiilor de la 1 iunie

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, acuză că premierul Florin Cîțu a mințit atunci când a promis ridicarea restricțiilor de la 1 iunie. Simonis spune că de fapt Cîțu ar vrea să închidă gura străzii pentru a se asigura că va fi ales șef al PNL.

„Orice veste de tipul acesta nu poate decât să sune foarte bine şi să ne bucurăm cu toţii. Evident că avem semne de întrebare şi îndoieli că lucrul acesta poate să se întâmple, pentru că noi cerem deja de mai mult timp un plan gradual de ieşire din carantină sau de eliminare a restricţiilor (…). Dacă acest anunţ cu relaxarea de la 1 iunie este unul menit a calma spiritele în societate şi a-i calma pe cei care vor să facă proteste, pot să înţeleg, însă gândiţi-vă ce mare le va fi dezamăgirea dacă nu se va întâmpla ca de la 1 iunie să ieşim cu totul din această izolare (…). Dacă mă întrebaţi pe mine, dar n-aş vrea să fiu ăla care e Gică-contra de fiecare dată, această dată de 1 iunie este una menită pentru a câştiga domnul Cîţu liniştea de care are nevoie pentru a-şi pregăti Congresul în interiorul PNL şi a câştiga în societate liniştea, pentru că lucrurile au degenerat”, a declarat Simonis la RFI.

Related posts

Accident cu PATRU mașini la Calea Șagului: șapte oameni au fost răniți

Mădălina Staicu

Sponsor de campanie al PNL Timiș, Danyflor primește de la primăria lui Robu un nou contract BĂNOS pentru ridicarea câinilor vagabonzi

Mădălina Staicu

PROTEST împotriva carantinei: adunarea se dă în Victoriei, la ora 17

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: