Actualitate Featured Politică

Șeful DSP Arad și-a depus DEMISIA, după a fost filmat JIGNIND rezidenți: acuză o campanie mediatică

După ce a fost filmat cum jignea medicii rezidenți care cereau echipamente înainte de a merge în vamă să facă triajul românilor veniți în țară. Șeful DSP Arad, Constantin Cătană, a demisionat, vineri, din funcție. Acesta acuză o campanie mediatică la adresa sa. Ieșirea acestuia la adresa personalului medical poate fi văzută AICI.

„După șase săptămâni în prima linie, șase săptămâni în care zeci de mii de persoane au trecut prin triajul județului Arad și prin mâinile specialiștilor DSP, am constatat că opinia publică arădeană primește informații distorsionate despre o realitate care nu corespunde adevărului. Am observat o campanie mediatică și politică îndreptată împotriva celor care muncesc pentru limitarea efectelor CCOVID-19 la Arad. (…) A început o campanie împotriva mea, iar DSP trebuie extrasă din această dispută, să rămănă respectată, pentru că va continua să rămână în prima linie. Îmi înaintez demisia din funcția de director al DSP Arad, dar rămân în continuare alături de echipa din Direcția de Sănătate Publică, fiindcă suntem într-un moment în care este nevoie de strângerea rândurilor și de colaborare”, a transmis Constantin Cătană.

Foto: Special Arad

Related posts

Maria Grapini îl TOACĂ pe Klaus Iohannis după negocierile de la Comisia Europeană: O ratare ca multe altele sau o trădare?

Mădălina Staicu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la urne: Mă aștept să văd un președinte care înțelege ce înseamnă stat de drept

Mădălina Staicu

Accident cu PATRU victime la Ghiroda: un om a rămas încarcerat după ce o mașină a lovit un copac

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: