Actualitate Administrație Featured

Se REIAU examinările pentru permise auto: șeful serviciului anunță REGULI NOI pentru cei care doresc carnetul

Reîncep examinările pentru permise auto, însă cursanții care doresc să ia permisul trebuie să respecte reguli noi, impuse din cauza stării de urgență. Activitatea de examinare la Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  din cadrul Instituției Prefectului Județul Timis va reîncepe la data de 02.06.2020, cu programarea la proba practică, anunță șeful Serviciului de Examinări, comisar-șef Dinu Leiba.

Ordinea programării se face după următoarele criterii:

– În prima etapă se vor programa candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17.03.2020 – 17.05.2020, inclusiv. 

 – În a doua etapă candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.

Dosarele de examinare se preiau de către serviciul nostru prin reprezentanții școlilor de șoferi. 

Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică. 

Rugăm ca la prezentarea la proba practică,  toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și de către examinatori pentru a fi respectate măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19.

La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Atragem atenția asupra purtării de către candidat și martor a echipamentelor de protecție, pe toată durata de desfășurare a probei (obligatoriu măști de protecție, opțional mănuși).

Programarea la proba teoretică va începe cel mai probabil de la data de 15.06.2020, dar cu siguranță nu înainte. 

Sursa foto: Realitatea de Arges

Related posts

PMP Timiș a LUAT FOC după știrile privind consilierul numit secretar de stat la Transporturi: mesaj în TOIUL NOPȚII către presă

Mădălina Staicu

Nicolae Robu, NIMICIT de Victor Ciutacu, după ideea cu marcarea celor izolați cu ștampile: Nu am de gând să particip la relegitimarea fascismului

Mădălina Staicu

Încă PATRU morți de coronavirus în România: numărul deceselor a ajuns la 22!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: