Actualitate Administrație Featured Politică

SCANDALOS Condamnatul penal numit director Colterm de Dominic Fritz și-a luat mașină de 20.000 de euro când a fost șef

Bătaie de joc din bani publici. Condamnatul penal Bogdan Nanu, uns de Dominic Fritz director al Colterm, și-a cumpărat mașină de serviciu de 20.000 de euro. Asta chiar dacă a stat în funcție mai puțin de două săptămâni, fiind nevoit să demisioneze după ce presa a descoperit că a fost condamnat penal.

Dezvăluirea a fost făcută de Radu Țoancă, consilier local PSD Timiș.

”Aş dori să ne prezinte în scris până la următorul plen sumele de bani pe care în ultimele patru luni Colterm le-a primit de la bugetul local. Pun această întrebare într-un context total nefavorabil Colterm. Am aflat cu stupefacţie că în data de 15 ianuarie, fostul director al Colterm a avut inspiraţia extraordinară să şi achiziţioneze o limuzina aproape de lux de 20.000 de euro, nouă. Nu ştiu dacă astea sunt priorităţile. Şi faptul că fie conducerea primăriei e dezinformată şi i se prezintă o situaţie apocaliptică, pentru a da lunar sume impresionante de bani de la bugetul local, fie ştiu aceste lucruri şi atunci situaţia este gravă, şi văd că derapajele manageriale se prelungesc peste ani”, a declarat consilierul local PSD Timiș Radu Ţoancă.

Related posts

GCS dă ALERTA: un mesaj FALS care îi este atribuit lui Raed Arafat a ajuns la direcțiile de sănătate publică din România

Mădălina Staicu

GAFĂ de proporții: Nicolae Robu a LĂSAT STPT fără internet, după ce a comandat tăierea cablurilor de pe Take Ionescu

Mădălina Staicu

Dominic Fritz INVENTEAZĂ APA CALDĂ: vrea să reformeze Timpark pentru a oferi un serviciu care deja există

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: