Actualitate Eveniment Featured

Șase bărbați au fost reținuți după ce s-au bătut în stradă, într-o comună din Timiș

Șase persoane au fost rețiute după ce s-au bătut în stradă. Scenele au avut loc la Uliuc, în Timiș, iar IPJ Timiș a intervenit în forță! Oamenii legii dau toate detaliile despre caz:

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut 6 persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

La data de 10.05.2024,
în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 1 Rurale au fost sesizați că în localitatea Uliuc, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

La nivelul secției s-a constituit o echipă operativă, sprijinită de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara care, împreună cu luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au condus la sediul Postului de Poliție Monița Nouă 12 persoane în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptelor.

În urma audierilor, polițiștii au stabilit că 6 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, împreună cu alte persoane s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, în fața imobilelor de domiciliul din localitatea Uliuc.

În urma administrării probatoriului în cauză, față de cele 6 persoane s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „încăierare”, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În continuare, se vor efectua cercetări pentru stabilirea participației la fapte și a altor persoane.

Related posts

Eficiența CARANTINEI: rata de infectare a CRESCUT cu 1 la mie în 18 zile

Mădălina Staicu

Specialiștii din Marea Britanie au dat ALERTA: acesta e PRIMUL simptom al infectării cu Omicron

Mădălina Staicu

Mare luptă, mic cașcaval! Senatorul USR Raoul Trifan se plânge că Nica toacă banii pentru Timișoara Capitală Culturală pe chermeze în comunele limitrofe

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: